Schooladviseur

  • Amsterdam, Netherlands

Schooladviseur

Job description

Kom jij uit het basisonderwijs, en wil je commerciële ervaring opdoen in een snel groeiend bedrijf? Vind je het leuk om op een vernieuwende manier bij te dragen aan de kwaliteit van ons basisonderwijs? Heb jij affiniteit met basisonderwijs en ICT? Dan is dit je kans. Leeruniek komt graag in contact met onderwijsprofessionals die kennis hebben vanuit het veld en klaar zijn voor een nieuwe stap als Schooladviseur.

 

Leeruniek: één dashboard voor maatwerk in de klas

Leeruniek is het gebruiksvriendelijke dashboard voor scholen in het basisonderwijs. Leeruniek verzamelt en analyseert automatisch gegevens van methode- en niet methodetoetsen vanuit het leerlingvolgsysteem en geeft deze op een overzichtelijke en betekenisvolle manier weer. Naast cognitieve ontwikkeling maakt Leeruniek ook de sociaal-emotionele ontwikkeling inzichtelijk. Zo heb je als leerkracht altijd up-to-date inzicht in de behoeften van de leerling, groep en de school en kan je dit eenvoudig vertalen in passend onderwijskundig handelen.

Jong bedrijf met sterke missie en snelle groei

Leeruniek maakt als eerste in Nederland gebruik van learning analytics en won diverse prijzen in binnen- en buitenland. Het team bestaat uit jonge professionals vanuit het onderwijs, de techniek en de wetenschap. Zij willen ieder vanuit hun eigen expertise het onderwijs versterken met het gebruik van ICT. Leeruniek komt voort uit de universiteit (MIT, Harvard). In 2016 ging het dashboard live en maakte sindsdien een razendsnelle groei door. Op dit moment maken al honderden scholen actief gebruik van het dashboard. Om de groeiende vraag bij onze klanten te ondersteunen wordt het team in de komende periode fors uitgebreid.

 

Requirements

Werkzaamheden

Kernwaarden voor onze toekomstige collega's zijn oprecht persoonlijk betrokken en gericht op duurzame versterking van het onderwijs. Als Schooladviseur werf je nieuwe scholen en vertaal je de onderwijskundige behoeften naar vernieuwende oplossingen. Je biedt scholen hoogwaardige en enthousiaste begeleiding bij een succesvolle implementatie en borging van Leeruniek. Je rol is commercieel én inhoudelijk. Je werkt vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam. Daarnaast bezoek je regelmatig scholen die al met Leeruniek werken of dat overwegen. Verder draag je bij aan de verdere ontwikkeling van het analytics-dashboard en van de trainingsconcepten om te voldoen aan de snel groeiende vraag van scholen.

Profiel

Herken jij jezelf in deze kernwaarden en ben jij die professional met een afgeronde HBO/WO-onderwijs opleiding? Gedij je goed in een dynamische snelgroeiende organisatie? Heb je een positieve levenshouding? Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en leidinggevende ervaring of ambitie? Heb jij directe ervaring in het primair onderwijs en ben jij per direct, vijf werkdagen beschikbaar om deze uitdagende rol te vervullen? Rijbewijs is een must, en goed tafelvoetballen een pré!

Sluit je bij ons aan!

Schrijf je motivatie en stuur je CV. Wij maken dan een selectie en berichten je of we voldoende aanknopingspunten zien om je uit te nodigen. Compensatie is markt-conform. De baan is 5 dagen per week. Je werkt primair vanuit ons kantoor Amsterdam, maar bezoekt ook scholen in heel het land.