Schooladviseur

Job description

Kom jij uit het basisonderwijs en wil je werken in een snelgroeiend bedrijf met een sterke maatschappelijke drijfveer? Leeruniek is op zoek naar een Schooladviseur!

De Kans

Leeruniek is een jonge maatschappelijke onderneming die basisscholen helpt om voor ieder kind het onderwijs te bieden dat hij of zij nodig heeft. Met haar online dashboard biedt zij zicht op ontwikkeling, brengt risico’s op achterstanden in kaart en geeft een inschatting van wat de verwachte uitstroom zal zijn op kind-, groep-, jaar- en schoolniveau. Dit bespaart onderwijsteams veel tijd en stelt hen in staat snel en accuraat in te spelen op de onderwijsbehoefte van ieder kind. Sinds de lancering van Leeruniek is al 1 op de 5 basisscholen aangesloten op Leeruniek.

Als werkgever investeert Leeruniek veel in de sociale cohesie. In deze tijden werken medewerkers thuis maar worden veel mogelijkheden geboden om met elkaar in contact te komen en te blijven. Wil jij onderdeel uitmaken van een hecht, flexibel en daadkrachtig team en houd je van aanpakken? Dan ben je bij Leeruniek aan het goede adres!


Schooladviseur
Als Schooladviseur ondersteun je scholen die al werken met het dashboard. Je geeft hiervoor verschillende trainingen die je samen met het team steeds verder ontwikkelt. Voor deze trainingen bezoek je scholen in heel Nederland en heb je veel contact met leraren, intern begeleiders, directeuren en stichtingen.

Dagelijks help je scholen door hun vragen te beantwoorden en ze te adviseren hoe ze Leeruniek het beste in kunnen zetten op hun school. Dit kan heel praktisch zijn ("Hoe werkt de Cito-analyse in Leeruniek?") of meer onderwijskundig ("Hoe zorgen we ervoor dat leerkrachten alleen datgene noteren wat ze ook daadwerkelijk nodig hebben?"). Ook verwerk je de feedback van scholen en denk je samen met het technische team mee met de verdere ontwikkeling van het dashboard.

Je moet bij Leeruniek gaan werken als je affiniteit hebt met onderwijs en nieuwe technologieën en enthousiast raakt van een lerende organisatie met een sterk maatschappelijke focus!

Requirements

Wat is vereist?

  • HBO / WO denkniveau
  • Ervaring met of in het primair onderwijs
  • In bezit van een rijbewijs

Wat krijg je?

  • 32-40-urige werkweek
  • 25 vakantiedagen
  • Vergoeding van werkgerelateerde reiskosten en telefoonkosten
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Een leuk team met gepassioneerde collega’s