Schooladviseur

Omschrijving

Wil jij je onderwijspassie omzetten in impact? Word dan Schooladviseur bij Leeruniek!

Over Leeruniek
Bij Leeruniek zijn we vastbesloten om het onderwijs te transformeren en elk kind de beste kansen te bieden. Wij zijn op zoek naar een Schooladviseur die ons team komt versterken.


Wat doen we?
Leeruniek is een jonge maatschappelijke onderneming die basisscholen ondersteunt bij het bieden van op maat gemaakt onderwijs voor elk kind. Ons krachtige online dashboard geeft inzicht in de ontwikkeling, identificeert risico's voor achterstanden en voorspelt de verwachte leeruitkomsten op individueel, groeps-, jaar- en schoolniveau. Hierdoor besparen onderwijsteams kostbare tijd en kunnen ze snel en nauwkeurig inspelen op de unieke onderwijsbehoeften van ieder kind.


Jouw rol als Schooladviseur
Als Schooladviseur ondersteun je scholen die al werken met het dashboard. Je geeft hiervoor verschillende trainingen die je samen met het team steeds verder ontwikkelt. Voor deze trainingen bezoek je scholen in heel Nederland en heb je veel contact met leraren, intern begeleiders, directeuren en besturen.

Jouw dagelijkse missie? Scholen helpen door hun vragen te beantwoorden en advies te geven over hoe ze Leeruniek optimaal kunnen benutten. Dit kan variëren van praktische ondersteuning ("Hoe werkt de Cito-analyse in Leeruniek?") tot meer onderwijskundig ("Hoe zorgen we ervoor dat leerkrachten alleen relevante gegevens vastleggen?"). Je verwerkt ook de waardevolle feedback van scholen en denkt samen met ons technische team na over de verdere ontwikkeling van ons dashboard.


Waarom jij bij Leeruniek past
Je zou bij Leeruniek moeten komen werken als je een diepe passie hebt voor onderwijs en nieuwe technologieën. Als jij enthousiast wordt van een lerende organisatie met een sterke maatschappelijke focus, dan is dit jouw kans om je kennis en passie om te zetten in betekenisvolle veranderingen in het onderwijslandschap!

Vereisten

Wat is vereist?

  • HBO / WO denkniveau
  • Ervaring met of in het primair onderwijs
  • In bezit van een rijbewijs

Wat krijg je?

  • 32-40-urige werkweek
  • 25 vakantiedagen
  • Vergoeding van werkgerelateerde reiskosten en telefoonkosten
  • Een leuk team met gepassioneerde collega’s
  • Een fijne werkplek in Amsterdam-Duivendrecht, maar ook de mogelijkheid om (deels) thuis te werken.